Wie ben ik?

Wie ben ik? Mijn naam is Jorine Bolt-Hellenthal en ik ben 41 jaar. Ik ben getrouwd met Ernst en moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 20 jaar. Ruim 10 jaar wonen wij met veel plezier in Zwolle Zuid.

64x64

Jorine

Mijn naam is Jorine Bolt-Hellenthal. Ik ben 40 jaar, getrouwd met Ernst en moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 20 jaar. Ruim 10 jaar wonen wij met veel plezier in een ruime eengezinswoning in Zwolle Zuid, die makkelijk bereikbaar is vanaf de IJsselallee. We wonen in een groene en kindvriendelijke buurt met 2 speeltuintjes op een steenworp afstand.

Opleiding en ervaring

Nadat ik mijn HAVO-diploma heb behaald heb ik de PABO afgerond. Ik heb ervaring in verschillende onderbouwgroepen. Nu mijn kinderen groter en zelfstandiger zijn geworden heb ik ruim twee jaar geleden de draad weer opgepakt, maar dan op kleinschaliger niveau, namelijk als gastouder. Met veel plezier en enthousiasme wil ik mij ervoor inzetten dat je kind bij mij een gezellige dag beleeft terwijl je naar je werk bent. Hierbij komt mijn studie goed van pas! Ik mag graag creatief bezig zijn met kinderen, en houd ervan om naar buiten te gaan.

Ik ben een christelijke gastouder. Voor de opvang betekent dit dat ik bid voor het eten, uit de kinderbijbel lees, en christelijke kinderliedjes zal luisteren met de kinderen. Rond de christelijke feestdagen, zoals Kerst en Pasen zal ik daar ook bijvoorbeeld knutselwerkjes over maken met de kinderen.

64x64
64x64

Mijn gezin

Ik ben getrouwd met Ernst en moeder van een fijn gezin met vier kinderen. Ernst houdt van techniek en werkt op het Windesheim. Lucas is 20, houdt van mountainbiken en studeert bedrijfseconomie, ook op het Windesheim. Carmen heeft een eigen bedrijf waarin ze haar creatieve talent kwijt kan, ze studeert wiskunde aan de universiteit van Utrecht. Quinten zit in de vierde klas van het Celeanum en speelt graag een volleybal. Fleur zit in groep 6 van de basisschool en houdt van knutselen en met de kinderen spelen.

Onze hond, Sep

Bij ons in huis woont ook onze vriendelijke gezinshond Sep. Hij is als pup in ons gezin gekomen toen onze jongste dochter 1 was, zij zijn dus samen opgegroeid. Ik zal Sep nooit alleen laten met de kinderen, en ik leer ze hoe ze met hem om kunnen gaan. Iedere dag maak ik schoon en na contact met Sep wassen we onze handen. Hij heeft geleerd niet in de keuken te komen, hij zal dus niet in de buurt van ons eten komen.

64x64

Contact

We hebben je e-mail ontvangen. Bedankt voor het sturen! We nemen spoedig contact op!

Sorry, je e-mail kon niet worden verstuurd. Probeer opnieuw of pak de telefoon.