Bakfiets

Mijn bakfiets vinden kinderen altijd erg leuk. Een feest om mee op pad te gaan. Het is ook een erg mooie en veilige fiets!

64x64

Veiligheid

De bakfiets heb ik laten begrenzen op een snelheid van 18 kilometer per uur. Die snelheid heb ik tijdens het vervoer nog nooit gehaald, ik doe het altijd rustig aan. De reis zelf is al genieten.
Voor de bakfiets heb ik verschillende zitjes voor verschillende leeftijden. Ik heb een babyschaal maar ook zitjes voor de kleintjes die al zelf kunnen zitten met steun.
Verder heb ik een aparte verzekering afgesloten voor de fiets en de inzittenden.

Naar school!

Kinderen die voor schooltijd al komen kunnen mee in de bakfiets! Dagelijks ga ik langs de basisschool de Schatgraver (beide locaties). Kinderen die zelf goed kunnen fietsen en aanstuurbaar zijn in het verkeer kan ik ook meenemen. Maar voor alles moet het veilig zijn. De mogelijkheden bespreek ik dan ook altijd in overleg met ouders.

Er op uit!

De bakfiets geeft de mogelijkheid om er op uit te trekken. Weer of geen weer. Onder de huif zit iedereen, behalve ikzelf ;-), lekker beschut tegen elke weersinvloed. Het is heerlijk om de kinderen te horen zingen en grapjes maken. We gaan naar het bos of een kijkje nemen op de dijk. En niet te vergeten, samen een lekker bolletje kopen in de winkel.

64x64

Contact

We hebben je e-mail ontvangen. Bedankt voor het sturen! We nemen spoedig contact op!

Sorry, je e-mail kon niet worden verstuurd. Probeer opnieuw of pak de telefoon.